Bij Ranson kan je terecht voor uw kwaliteitskeuken of andere kasten op maat aan een betaalbare prijs.

Contact

Doorniksewijk 104, 8500 Kortrijk

Email: info@keukensranson.be
Tel: +32 (0) 56 29 83 65

Interieur op maat

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten en opbergoplossingen op maat zijn niet alleen een trend, ze zijn ook dé oplossing voor situaties met specifieke afmetingen. Binnen de technische mogelijkheden worden deze kasten voor u op maat gemaakt van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Dit resulteert in een esthetisch mooi resultaat en bovendien zijn alle stofhoekjes links, rechts of bovenaan weggewerkt.  Zo zijn er geen verloren gedeeltes en wordt er optimaal gebruik gemaakt van elke ruimte.

Voor welke kasten?

Voor welke kasten kan u bij Ranson, Keukens & Interieur terecht?

Eigenlijk voor alle kasten die u maar kan bedenken zoals badkamermeubels, dressing- en slaapkamerkasten, tv meubels en dressoirs, boekenkasten, vestiaires, inloopkasten, bureau- en winkelinrichtingen,…

Kom even langs, we hebben zeker een creatieve en kwalitatieve oplossing voor meer comfort en gemak in uw dagelijkse leefwereld. Het leven wordt functioneel.

100% Puur Belgische Kwaliteit

Onze kasten zijn van 100% Puur Belgische kwaliteit. Stevige kasten met ruggen van 8 mm en plaatmateriaal met de hoogste densiteit. Bovendien afgeplakt met LASER; ook de corpussen en leggers. Alle kasten kunnen 100% op maat gemaakt worden.

Vraag tijdens een bezoek zeker meer uitleg over onze LASER-afkantingen, die lelijke zwarte lijntjes of vuile lijmrestjes tot het verleden doen behoren. Dankzij deze techniek ziet een gewoon kunststof paneel eruit als lakwerk en een paneel met houtdecor valt niet te onderscheiden van echt hout.

3D visualisatie

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe interieur eruit zal zien? Bij Ranson, Keukens & Interieur maken we een 3D visualisatie van uw woning of handelszaak met daarin het ontwerp van uw nieuwe interieur.

Vanuit verschillende hoeken kan je al even binnenkijken in uw nieuwe interieur. Zo bent u helemaal zeker van uw keuzes vooraleer wij aan de slag gaan. Zo’n visualisatie maakt het immers makkelijker om te kiezen tussen de beschikbare materialen en kleuren.

Wil je ook kasten op maat?

Kom dan zeker langs in onze showroom voor een gemoedelijk gesprek bij een koffie.
We maken samen een praktisch en creatief ontwerp naar uw smaak, wensen en budget.